Головна Новини Зірки персона Як дві краплі: актори, які схожі один на одного
commentss НОВИНИ Всі новини

Як дві краплі: актори, які схожі один на одного

Зовнішню схожість цих акторів складно не помітити

29 червня 2020, 13:00 comments4621
Поділіться публікацією:

В це складно повірити, але є люди, які виглядають як близнята, хоч і не перебувають у родинних зв'язках. Не дарма кажуть, що у кожної людини на планеті існує двійник. Пропонуємо вам підбірку знаменитих акторів, які змушують повірити в цю теорію, адже вони дійсно зовні дуже схожі.

Як дві краплі: актори, які схожі один на одного

Кіра Найтлі і Наталі Портман

В юному віці Кіра Найтлі зіграла з Наталі Портмен у першій частині "Зоряних воєн". Їх схожість побачив американський кінорежисер Джордж Лукас, він і запросив 12-річну Кіру стати дублером Наталі в кінострічці. Коли обидві актриси були в гримі принцеси, розрізнити їх було дуже складно, адже вони виглядають немов сестри-близнюки.

Як дві краплі: актори, які схожі один на одного - фото 2

Джеффрі Дін Морган і Хав'єр Бардем

Хав'єр Бардем ("Старим тут не місце", "Привиди Гойї") має іспанське походження, тоді як Джеффрі Дін Морган ("Надприродне", "Хранителі") народився в США і не може пригадати ні одного предка з екзотичною етнічною приналежністю. Тим не менш, їх схожість просто дивовижна.

Як дві краплі: актори, які схожі один на одного - фото 3

Кіану Рівз і Кріс Клейн

Американський актор Кріс Клейн не такий відомий як Кіану Рівз, хоча на його рахунку багато хороших фільмів, зокрема комедія "Американський пиріг". І все ж, незважаючи на велику різницю у віці, актори зовні дуже схожі.

Як дві краплі: актори, які схожі один на одного - фото 4

Кріс Пайн і Йєн Сомерхолдер

Ці актори мають пронизливо блакитні очі з незвичайним розрізом. Правда, кар'єра Ієна виявилася менш вдалою – після "Щоденників вампіра" він не відзначився ні в одному проекті, який заслуговує уваги. А ось у фільмографії Кріса Пайна є і "Стар Трек", і супергеройський фільми за коміксами DC.

Як дві краплі: актори, які схожі один на одного - фото 5

Марго Роббі і Джеймі Пресслі

Якщо ви подивитеся на знімки Джеймі Пресслі десятирічної давності, то побачите на них вилиту Марго Роббі. Вони схожі не лише кольором волосся, але і овалом обличчя, формою брів, кольором очей і білосніжною посмішкою.

Як дві краплі: актори, які схожі один на одного - фото 6

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які актори стали успішними і відомими тільки після 40 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини