Як переможець "Холостячки" зумів виїхати до США: з'явилися нові подробиці

Комік і ведучий Андрій Рибак розповів, як його другові та колезі Олександру Еллерту вдалося виїхати з України до США.

Знаний в нашій країні комік і телеведучий Андрій Рибак, що відомий за участю в реаліті-шоу "Холостячка", відверто пояснив вчинок свого друга і колеги Олександра Еллерта, якому вдалось підкорити серце акторки Ксенії Мішиної і перемогти в шоу. Відповідаючи на питання Слави Дьоміна, Андрій Рибак розказав, як його друг виїхав за кордон і влаштувався в Сполучених Штатах.

"Я не погоджуюся зі словом "втеча". По-перше, він був тут і на початку повномасштабного вторгнення, він був в Україні. Він законно виїхав. У нього, здається, щось або астма, або велика проблема з диханням. Це правда. Він, бувало, якщо пробігав і звідкись повертався, ми піднімалися на 3-4 поверх додому, у нього була така хрипуча задишка. Він нічого з цим не робив. Продовжував курити. Я знаю, що в нього є всі потрібні документи, він законно виїхав. Не так, типу, що я волонтер, поїду куплю дрон і не повернуся", - зазначив український комік.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, як відомий хореограф виїхав за кордон під час війни. Українська зірка хореографії Влад Яма, як тільки почалось повномасштабне російське вторгнення з родиною вихав до США, де сидить вже майже два роки. Як повідомляють, танцюрист незаконно перетнув український кордон.

За словами інсайдера для видання "Обозреватель", Влад Яма підкупив хабарем прикордонників, і через те він таки виїхав. Співрозмовник медіа ще повідомив, що артист мав намір будувати кар'єру в Америці, але це йому не вдалось.

З цієї причини танцівник має плани щодо повернення в Україну, щоб тут знову розпочати заробляти гроші і добудовувати свій будинок.