Головна Новини Зірки персона "Дав хабар": стало відомо, як відомий хореограф виїхав за кордон під час війни
commentss НОВИНИ Всі новини

"Дав хабар": стало відомо, як відомий хореограф виїхав за кордон під час війни

За словами близької до оточення хореографа людини, Яма поїхав незаконно

29 січня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

Українська зірка хореографії   Влад Яма, як тільки  почалось  повномасштабне  російське  вторгнення з родиною  вихав до  США, де  сидить  вже майже два роки. Як  повідомляють,   танцюрист незаконно перетнув  український кордон.

"Дав хабар": стало відомо, як відомий хореограф виїхав за кордон під час війни

Влад Яма (фото з відкритих джерел)

За словами інсайдера для  видання "Обозреватель", Влад Яма  підкупив хабарем  прикордонників, і через те   він таки виїхав. Співрозмовник  медіа ще повідомив, що  артист мав намір  будувати кар'єру в  Америці, але  це йому не вдалось.

З цієї причини  танцівник  має плани щодо  повернення в Україну, щоб  тут знову розпочати заробляти гроші і добудовувати свій будинок.

"Вичікує, що будуть президентські вибори, щоб зробити ставку. Шукає виходи на різних медіамагнатів, щоб тріумфально повернутися на українське телебачення", – сказав інсайдер.

Ще  близький  до оточення Ями  співрозмовник додав, що в хореографа  позиція "яка різниця?"  Він ніби хоче, щоб на  телеканали  повернулись  розважальні  шоу  і  в артиста  знову появилася робота, а хто буде при владі в країні — йому  без різниці.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий телеведучий втік з УкраїниАндрій Доманський здійснив  стрімку кар'єру, як  телеведучий в  нашій країні,  але, був схильний, щоб  просунути пропагандистські наративи. З цієї причини ніхто не дивується, що після початку російського військового вторгнення,  він  залишив  Україну.

Українці, певно,  думають, що  опальний телеведучий  мешкає на території  РФ, але його там немає.  Слава Дьомін  повідомляє, що Андрій Доманський переховується від повномасштабного військового  вторгнення на території   Європи.

Спілкуючись з кількома спільними знайомими, Слава Дьомін отримав інформацію, що цей телеведучий  поїхав за кордон на цілком законній основі. Виявляється, в Доманського підростає  п'ятеро дітей, троє з яких є неповнолітніми.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

30 січня 2024, 00:47

Ну и правильно сделал ! Фашистская Украина должна быть уничтожена, потому что только тупорылые скотоукраинцы осуждают именно беженца, а не подлючего пограничника, что наград свою полную руку взяв взятку ! Сажать и расстреливать надо госслужащих, а не народ, который они гнобят за скот !


Новини