Юрій Горбунов показав ніжне фото зі своїм новонародженим сином

Ведучий показав свого сина

Юрій Горбунов, ведучий провідних телевізійних шоу, показав своїм прихильникам перше фото з сином, який тільки народився. Другого хлопчика подарувала щасливому батьку дружина та телевізійна зірка Катерина Осадча. Фото з новонародженим тільки з’явилось в соціальній мережі Instagram, як шанувальники почали вітати зіркову родину з поповненням.

Телеведучий дуже проникливо підписав фото з крихіткою-сином: "Ось він – наша ніжність".

Актор не дуже поширювався, де народжувала дружина, лише зазначив, що фотографувались в одній з київських лікарень. Світлина з Горбуновим-молодшим за годину зібрало рекордну кількість лайків: 30 тисяч.


Ще одна зіркова ведуча і багатодітна мама привітала колегу. Щирі слова залишила працівниця ТСН, що на телеканалі "1+1" Марічка Падалко.

"Вітаю, татусь", – коментувала радісну подію журналістка.

Довідково: зіркові тележурналісти Юрій Горбунов і Катя Осадча одружилися у лютому 2017 року. Пара приховувала свою закоханість, як і створення нової родини. Відома дружина подарувала чоловіку сина в лютому 2017 року. Його назвали Іванком.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що Катя Осадча народила третього сина. Ведуча Катя Осадча, яка днями відзначала гендер-паті на честь ще не народженого малюка, вразила фанатів новим фото з пологового будинку. На ньому зірка каналу 1 + 1 показала, як чіпає маленькі пальчики свого новонародженого сина, який вирішив з'явитися на світло в велике свято — Яблучний Спас. На зворушливому фото Осадча показала тільки ручку малюка і свою. Хлопчик одягнений в красивий костюм в дрібний горошок.