Головна Новини Зірки персона Катя Осадча народила третього сина: перше фото з пологового будинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Катя Осадча народила третього сина: перше фото з пологового будинку

Народила дитину від шоумена Юрія Горбунова

19 серпня 2021, 15:30 comments1192
Поділіться публікацією:

Ведуча Катя Осадча, яка днями відзначала гендер-паті на честь ще не народженого малюка, вразила фанатів новим фото з пологового будинку. На ньому зірка каналу 1 + 1 показала, як чіпає маленькі пальчики свого новонародженого сина, який вирішив з'явитися на світло в велике свято — Яблучний Спас. Фотографію з пологового будинку Осадча опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Катя Осадча народила третього сина: перше фото з пологового будинку

Катя Осадча народила третього сина. Фото Іnstagram

"Привіт, наш новий Всесвіт! Я мама трьох синів. Юра, спасибі тобі за те, що кожну хвилину був поруч, у нас виходять гарні хлопці", — написала ведуча, яка народила дитину від шоумена Юрія Горбунова.

Катя Осадча народила третього сина: перше фото з пологового будинку - фото 2

На зворушливому фото Осадча показала тільки ручку малюка і свою. Хлопчик одягнений в красивий костюм в дрібний горошок.

Фанати і колеги знаменитості прийшли в захват від нового фото і відзначили, що Осадча тільки недавно ходила з животиком, а сьогодні вже в третій раз стала мамою.

Сім'ю привітали зіркові колеги — Маша Єфросиніна, Даша Астаф'єва, Леся Никитюк, Лілія Ребрик, Марічка Падалко, Оля Полякова, Настя Каменських і багато інших.

Юрій Горбунов подякував коханій за сина.

Катя Осадча народила третього сина: перше фото з пологового будинку - фото 3

Нагадаємо, н а своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала знімок, на якому стоїть у себе на кухні, в руках у неї піднос з апетитною запеченої качкою і картоплею. Свій пост вона підписала жартівливо: "Перші святкові застілля. Тепер треба терміново винайти рецепт, як є і не товстіти". Відомо, що в будинку Катерини Осадчої і Юрія Горбунова часто бувають гості , а напередодні свят їх стало ще більше.

Для домашнього застілля зірка обрала білу сукню з вишивкою, об'ємними рукавами і відвертим декольте. Шикарний наряд створила українська дизайнерка Юлія Магдич, на сайті його вартість становить 1 420 доларів (понад 40 тисяч гривень). Свій образ Катерина не стала доповнювати аксесуарами та макіяжем, лише зібрала волосся в пучок, додавши до зачіски білу стрічку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини