Головна Новини Зірки персона З думками про здоров'я: Камерон Діас стала виноробом
commentss НОВИНИ Всі новини

З думками про здоров'я: Камерон Діас стала виноробом

Камерон Діас створила бренд органічного вина Avaline

13 липня 2020, 12:10
Поділіться публікацією:

З думками про здоров'я: Камерон Діас стала виноробом

@camerondiaz

Голлівудська красуня, зірка фільмів "Маска" та "Інша жінка" Камерон Діас вирішила спробувати себе в новій сфері й заснувала власний бренд, який буде випускати органічне вино. Про це знаменитість написала на своєму акаунті в Instagram.

Відомо, що актриса вже кілька років не знімається у фільмах. У січні 2020 року вона вперше стала мамою і повністю присвятила себе доньці та коханому чоловікові. Не так давно Камерон Діас говорила про те, що, можливо, повернеться в кінематограф, але от коли це станеться, сказати не змогла.

Однак, зіркова мама не збирається сидіти без справи. Разом зі своєю подругою, підприємницею Кетрін Пауер, вона створила бренд органічного вина Avaline. Його виготовлено без використання агресивних хімічних пестицидів та інших шкідливих добавок.

"Я багато років любила вино, але ніколи не цікавилася процесом. Але ми зрозуміли, що важливо не те, що ти додаєш в продукт, а те, що не додаєш. Ми дізналися, що більшість вин створюються не з органічного винограду — в них додають понад 70 інгредієнтів. Це повністю змінило наш погляд на напій", — розповіла Кемерон.

Відзначається, що вино від голлівудської зірки будуть випускати  двох сортів: біле і рожеве. Одна пляшка  коштуватиме 24 долари.

З думками про здоров'я: Камерон Діас стала виноробом - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудські зірки Міла Куніс і Ештон Кутчер зайнялися виробництвом вина



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини