Головна Новини Зірки персона Жив у повній темряві: стало відомо про сліпоту популярного російського співака
commentss НОВИНИ Всі новини

Жив у повній темряві: стало відомо про сліпоту популярного російського співака

Вітас кілька місяців жив у повній темряві

17 жовтня 2024, 22:35
Поділіться публікацією:

 45-річний російський співак Вітас, відомий своїм унікальним голосом і високими нотами, зіткнувся з серйозними проблемами зі здоров'ям — відшаруванням сітківки очей. Ця хвороба, якщо її не лікувати вчасно, може призвести до сліпоти. За словами його оточення, причиною проблем із зором стали роки перебування під яскравими прожекторами і софітами під час виступів.

Жив у повній темряві: стало відомо про сліпоту популярного російського співака

Співак Вітас (фото з відкритих джерел)

Протягом 2,5 місяців Вітас переніс кілька операцій на очах. У цей період він жив у майже повній темряві та носив сонцезахисні окуляри. Його дружина і дочка постійно були поряд і підтримували співака.

"Віталію Грачову (справжнє ім'я) провели кілька операцій протягом 2,5 місяців. Увесь цей час він жив практично в повній темряві, пересувався в сонцезахисних окулярах, а дружина і дочка ні на крок від нього не відходили і в усьому підтримували", — пишуть пропагандисти.

Зараз повідомляється, що операції пройшли успішно, і Вітас готується повернутися на сцену. Його запланований виступ відбудеться в листопаді в китайському місті Гуанчжоу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський титулований співак довгі роки приховував неприємну хворобуРосійський співак Григорій Лепс, відомий своєю підтримкою путінського режиму, вже довгі роки страждає від алопеції — захворювання, яке спричиняє втрату волосся, пише російське пропагандистське видання "Страсти". 

Стиліст Іван Гром, коментуючи зовнішній вигляд Лепса, зазначив, що співак неодноразово змінював імідж, але ці зміни ніколи не були кардинальними. За його словами, Лепс або ходив із коротким волоссям, або трохи його відрощував. Однак у певний період волосся у нього було навіть кучерявим і хвилястим.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини