Зірка "Друзів" поділилася рідкісним фото із бойфрендом

Актриса написала, що нудьгує за коханим

56-річна відома актриса, зірка серіалу "Друзі" Кортні Кокс показала рідкісні фотографії зі своїм коханим Джонні Макдейдом.

На своїй сторінці в Inatagram знаменитість опублікувала кілька зворушливих знімків і привітала свого бойфренда з ірландським національним святом - Днем Святого Патрика, який відзначається 17 березня. Кортні написала, що дуже сумує за своїм коханим ірландцем і його сім'єю.

Влітку 2020 року зірка "Друзів" розповіла, що через пандемію коронавірусної інфекції вони із 44-річним музикантом довго не бачилися, але регулярно зідзвонювалися по Zoom. Невідомо, чи відбулася довгоочікувана зустріч закоханих, проте наразі вони також переживають розлуку.

Кортні поділилася з підписниками милим селфі, на якому позує разом із коханим, а також опублікувала фотографію, де він сидить сам у затишній вітальні. Ще актриса поділилася із 10-мільйонною авдиторією знімком сім'ї свого бойфренда. Судячи з усього, вона з ними дуде потоваришувала.

Зазначимо, що актриса Кортні Кокс була заміжня за Девідом Аркеттом, від якого народила дочку Коко Райлі Аркетт. У 2010 році пара оголосила про своє розлучення, а у 2013 вони остаточно розлучилися. У тому ж році зірка "Друзів" почала зустрічатися із музикантом Джонні Макдейдом, а у 2014 році вони оголосили про заручини. Через 5 років розірвали їх, хоча і досі перебувають у стосунках.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що папараці вдалося вперше сфотографувати обличчя трирічної дочки зірки телесеріалу "Щоденники вампіра" Іена Сомерхолдера і його дружини Ніккі Рід.