Головна Новини Зірки персона Як виглядає дочка зірки «Щоденників вампіра» (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядає дочка зірки «Щоденників вампіра» (ФОТО)

Зірка «Щоденників вампіра» прогулювався з сім'єю по Малібу

25 лютого 2021, 11:15 comments9715
Поділіться публікацією:

Популярний актор, зірка молодіжного серіалу "Щоденники вампіра" Іен Сомерхолдер і його дружина Ніккі Рід є однією з найбільш скритних пар Голлівуду. Вони вважають за краще не афішувати своє особисте життя і приховують в соціальних мережах обличчя своєї дочки.

Як виглядає дочка зірки «Щоденників вампіра» (ФОТО)

Ієн Сомерхолдер (фото з відкритих джерел)

Але недавно папараці вдалося зняти щасливе сімейство під час прогулянки по Малібу. І на кадр вперше потрапило обличчя трирічної дівчинки Боді, яка тримала за руку маму і мило посміхалася. Актор разом з дружиною і дочкою відправилися за покупками в продуктовий магазин і насолоджувалися приємною погодою.

Коли знімки дочки зірки "Щоденників вампіра" потрапили в мережу, шанувальники серіалу відразу ж почали порівнювати, на кого більше схожа дівчинка, але так і не прийшли до єдиної думки. Більшість користувачів були в захваті від Боді й відзначили, що дівчинка дуже мила.

Як виглядає дочка зірки «Щоденників вампіра» (ФОТО) - фото 2

Фото: Legion-Media

Відзначимо, що Іен Сомерхолдер намагається уникати питань про сімейне життя і свого первістка, як і його дружина Ніккі Рід, але в одному з інтерв'ю вона зазначила, що материнство їй дається нелегко. Актрисі доводиться відкладати свою роботу і справи на ніч, а весь день присвячувати турботі про малятко.

Нагадаємо, що зірка "Щоденників вампіра" Іен Сомерхолдер почав зустрічатися з Ніккі Рід у 2014 році, а через рік пара офіційно стала чоловіком і дружиною. У липні 2017 року в акторів народилася дочка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в грудні 2020 року актриса Кендіс Акколь, яка зіграла в телесеріалі "Щоденники вампіра" Керолайн Форбс, вдруге стала мамою. На світ з'явилася дівчинка, яку Кендіс разом з чоловіком назвали Джозефіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини