Зірка "Кухні" висміяв пропагандистів РФ та назвав їх "тупими поплічниками влади" (ВІДЕО)

Дмитро Назаров зачитав сатиричний вірш, в якому дав чітко зрозуміти, як ставиться до пропаганди у своїй країні.

Російський актор, відомий за серіалом "Кухня" Дмитро Назаров, що засудив російську війну в Україні, висміяв російських пропагандистів.

За антивоєнні погляди акторові часто дістається від російських пропагандистських ЗМІ, зокрема, про нього розповідають різні нісенітниці. Тому, на своєму YouTube-каналі знаменитість вирішила їх за це провчити.

Назаров процитував рядки із сатиричного вірша, де висміює пропагандистів. Актор стверджує, що зараз російські видання тільки підігрують владному режиму.

"Я помню было время в брызгах страсти. Перед собой и перед Богом чист. Профессией гордился журналист. Теперь же он тупой приспешник власти. Да, было сложно в век СССР. Но находились светлые умы, что умудрялись из советской тьмы, блистать пером, как гром из стратосферы. Сегодня таковых не наблюдая. Осталась челядь, узкие виски", - читав Дмитро Назаров.

Зірка ще наголосила в цій сатиричній поезії, що теперішня російська журналістика працює на пропаганду. Ці пропагандисти тільки й роблять, що хочуть догоджувати владному режиму.

"Ты никакой совсем не журналист, А желтый прихвостень у царского сатрапа. И нет нутра – одна лишь оболочка. Ни охранять не можешь, ни украсть. Ты пятая, но только ты не власть. Ишь, возомнил что! Пятая ты точка", - підсумовує автор.

За свої антивоєнні погляди артист поплативсь тим, що його звільнили з театру, де він працював 20 років. Після цього знаменитість покинула РФ та переїхала в іншу країну.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський актор похизувався американським паспортом на тлі прапора України