Головна Новини Зірки персона Російський актор похизувався американським паспортом на тлі прапора України (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський актор похизувався американським паспортом на тлі прапора України (ФОТО)

В коментарях росіяни та "напали" на Паніна.

1 листопада 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Російська  знаменитість,  артист Олексій Панін похваливсь, що  відтепер має американське громадянство. В соціальних мережах він  виставив промовисті фотографії, на яких  тримає   новий паспорт. Ще декілька фото актор зробив на жовто-блакитному тлі.

Російський актор похизувався американським паспортом на тлі прапора України (ФОТО)

Олексій Панін (фото з відкритих джерел)

"Три роки, поки жив в Іспанії, працював на Держдепартамент США. Американський паспорт у кишені", — іронічно  написав Панін  та зробив наголос, що полюбив  США..

Ці фотографії  викликали  багато критичних зауважень в російському патріотичному  середовищі та позитивні відгуки  схвалень поміж жителів України.  

Російський актор похизувався американським паспортом на тлі прапора України (ФОТО) - фото 2

Ось що написали  користувачі в  соцмережі


"Він спеціально це робить, щоб вивести людей на емоції та привернути увагу до своєї персони", "Чекайте розриву п’ятої точки у російської преси","Молодець, це значить, що в окопах точно сидіти не будеш" "Взяв до рук чужий паспорт і одразу інтрига почалась", "Вітаю! І яке тло позаду!".


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка назвала Путіна злодієм, а РФ — "хворим суспільством". Артистка з РФ Яна Троянова, яка виступає  проти військового вторгнення і з цієї причини  поїхала у  Францію, називає Росію "зґвалтованою бабою". Жителі Росії, на думку Троянової, —  є хворим  суспільством, після розпаду СРСР  російські громадяни  так і не навчились  жити  вільно.

Акторка наголосила, що  саме ця риса — інертність і робить  мешканців Росії — хворим і байдужим суспільством. Далі  ця  загальна байдужість і  призвела  до фашизму в РФ, висловилась  Троянова.


Також "Коментарі" писали про те, що російська акторка потужно підтримала Україну на сцені та викликала істерику в росіян. Російська актриса  Лія Ахеджакова  поїхала в Німеччину,  в цій країні  вона  з’явилась на сцені  з українським прапором . Знаменитість була на  гастролях  ще в липні, але відеоролик  за її участі  з'явився в мережах  тільки на  днях. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини