Зірка "Росомахи" розповів про невиліковну хворобу

Австралійський актор Х'ю Джекман звернувся до лікарів, побоюючись рецидиву страшної хвороби, з якою бореться довгі роки

52-річний голлівудський актор, зірка фільмів "Люди X" і "Полонянки" Х'ю Джекман розповів, що продовжує боротися з важким захворюванням - базальноклітинним раком.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікував відеоролик, на якому зображений з лейкопластирем на носі. Він розповів підписникам, що був у лікарні, де зробив біопсію шкіри, побоюючись рецидиву базальноклітинного раку, з яким бореться з 2013 року. Це онкологія, за якої відбувається мутація базальних клітин шкіри, в результаті чого з них формується пухлина.

Час від часу на обличчі актора з'являється новоутворення, яке заважає йому жити й зніматися у кінофільмах. Кілька років тому Х'ю Джекман зробив операцію в надії, що хвороба відступить. Зараз він регулярно спостерігається у лікаря й просить підписників не повторювати його помилок і перевіряти свою шкіру, а також користуватися сонцезахисним кремом.

Зірка "Росомахи" сподівається на краще і пообіцяв поділитися з фоловерами результатами своїх аналізів.

"О ні, тільки не знову", "Сподіваюся ти в порядку", "Здоров'я Вам, шановний Хью Джекман", "Бажаю якнайшвидшого одужання!", "Молюсь за тебе", "Сподіваюся, у тебе все в порядку! Любимо тебе", - написали шанувальники в коментарях.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 49-річний актор, зірка драматичного телесеріалу "Втеча" Вентворт Міллер зізнався шанувальникам, що у нього діагностували аутизм. Чоловік зазначив, що мало знає про своє захворювання і зараз його головне завдання полягає у тому, щоб більше це зрозуміти й переглянути свій життєвий досвід.