Головна Новини Зірки персона У зірки серіалу «Втеча» діагностували аутизм
commentss НОВИНИ Всі новини

У зірки серіалу «Втеча» діагностували аутизм

Американський актор і сценарист Вентворт Міллер шокував шанувальників новиною про те, що у нього діагностували аутизм

29 липня 2021, 11:55
Поділіться публікацією:

49-річний актор, зірка драматичного телесеріалу "Втеча" Вентворт Міллер зізнався шанувальникам, що у нього діагностували аутизм.

У зірки серіалу «Втеча» діагностували аутизм

Вентворт Міллер / Фото: pinster

На своїй сторінці в Instagram чоловік розповів, що дізнався про своє захворювання минулої осені, спочатку це був неформальний діагноз і він намагався самостійно його перевірити, але після тривалого процесу, медики підтвердили аутизм. Актор зізнався, що був шокований, але деякий час він підозрював про свою хворобу.

Зірка "Втечі" порадив людям займатися власним здоров'ям і проходити діагностику, бо симптоми аутизму дорослі люди часто плутають з сором'язливістю або поганим характером.

Вентворт Міллер також зазначив, що мало знає про аутизм і зараз його головне завдання полягає в тому, щоб більше це зрозуміти й переглянути свій життєвий досвід під новим кутом. А на це йому буде потрібно час.

У зірки серіалу «Втеча» діагностували аутизм - фото 2

До слова, аутизм — це психічний розлад, який характеризується вираженим дефіцитом особистісних, соціальних, мовних та інших сторін розвитку і навичок спілкування. Причини захворювання не встановлені до кінця.

Нагадаємо, що відомий виконавець, соліст групи "Руки вгору" Сергій Жуков розповів про те, що кілька років тому опинився на лікарняному ліжку через звичайного синяка. Він не уточнив, який у нього був діагноз, лише зазначив, що три місяці був підключений до п'ятикілограмового медичного апарату, який доводилося носити з собою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 34-річна українська артистка Міка Ньютон, яка зараз живе в США, зізналася, що поборола онкологічне захворювання. У артистки був рак яєчників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини