Головна Новини Зірки персона Зірка серіалу «Пуститися берега» заразився коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка серіалу «Пуститися берега» заразився коронавірусом

У актора коронавірус протікав в легкій формі

2 серпня 2020, 15:00
Поділіться публікацією:

Відомий актор, зірка серіалу "Пуститися берега" Брайан Кренстон повідомив шанувальникам, що заразився коронавирусною інфекцією, незважаючи на те, що дотримувався всіх правил безпеки. Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Зірка серіалу «Пуститися берега» заразився коронавірусом

Amanda Edwards | WireImage

64-річний актор, який входить до групи ризику, розповів, що захворювання протікає в легкій формі, тому йому пощастило. Також він закликав громадськість не нехтувати правилами і дотримуватися особистої гігієни. Зірка кримінальної драми "Пуститися берега" зізнався, що слідував всім рекомендаціям, щоб уберегти себе, але все-таки COVID-19 не обминув.

Брайан зазначив, що потрібно продовжувати дотримуватися дистанції і носити маски в громадських місцях.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Hi. About now you’re probably feeling a little tied down, restricting your mobility and like me, you’re tired of this!! Well, I just want to encourage you to have a little more patience. I was pretty strict in adhering to the protocols and still... I contracted the virus. Yep. it sounds daunting now that over 150,000 Americans are dead because of it. I was one of the lucky ones. Mild symptoms. I count my blessings and urge you to keep wearing the damn mask, keep washing your hands, and stay socially distant. We can prevail — but ONLY if we follow the rules together. Be well — Stay well. BC

Публикация от Bryan Cranston (@bryancranston)

До слова, коронавірусом перехворіли багато голлівудських знаменитостей. Першим став Том Хенкс і його дружина Ріта. Під час поїздки в Австралію у зірвового сімейства з'явився озноб і симптоми лихоманки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що актор Ідріс Ельба, який зіграв головну роль у фільмі "Темна вежа" і "Лютер", захворів на коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини