Зірка "Сватів", яка підтримала російську війну, "накинулася" на українську акторку

Олеся Железняк відкрито підтримує війну в Україні

Акторка Олеся Железняк, що стала відомою, отримавши роль в серіалі "Свати", підтримує Путіна і розпочате ним військове вторгнення . Железняк і раніше висловлювала про це свою думку в медіа, так само писала про це і у власному блозі. Колишня приятелька Железняк по серіалу, українська акторка Анна Кошмал, виступає проти війни, і тому їй пишуть критичні коментарі артисти-путіністи.

Вже тепер Олеся Железняк говорить, що в її колеги по професії ніби сталось "помутніння". Про це інформують російські видання.

"Я не дозволяю собі злитися і ображатися. Коли людина жорстока, це означає, що їй погано, важко, і вона не може з усім цим впоратися. Я, чесно, дуже б хотіла Аню обійняти і сказати: "Я тебе все одно люблю, я тебе шкодую". Я вірю, що ми коли-небудь обнімемося", - каже Железняк.

Вона радить Анні Кошмал не керуватись емоціями, а думати розсудливо.

"Це якесь помутніння. Сталося затемнення! У мене ж у самої багато родичів з України..." - наголосила Олеся.

При цьому, минулого року, на день народження російського президента Олеся Железняк оприлюднила відеоролик для Путіна, де говорить: "Я вас дуже люблю! Я захоплююся вами! Я захоплююся тим, як ви тримаєте удар. Я захоплююся тим, що у мене і у нашої країни такий президент".

Також Федір Добронравов, який відомий глядачам, як Іван Будько, минулого року приїздив до поранених загарбників в лікарню. Актор підтримував їх і дякував за службу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка заявила, що готова з сином їхати на війну в Україну. Кіноакторка з РФ Наталія Бочкарьова, яку глядачі знають, як Дашу Букіну з фільму "Щасливі разом", зараз вже не має такої популярності, як було.