Головна Новини Зірки персона Російська акторка заявила, що готова з сином їхати на війну в Україну (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська акторка заявила, що готова з сином їхати на війну в Україну (ВІДЕО)

Зірка "Щасливих разом" заявила, що готова з сином їхати на війну

16 січня 2023, 22:30 comments9714
Поділіться публікацією:








 Кіноакторка з РФ Наталія Бочкарьова, яку глядачі знають, як Дашу Букіну з фільму "Щасливі разом", зараз  вже не має такої  популярності, як було. Як вона  зізналась, коли завершувались зйомки  серіалу, акторка мала можливість  заробити до 10 тисяч доларів за зміну. Тепер вона тільки про це  мріє.

Російська акторка заявила, що готова з сином їхати на війну в Україну (ВІДЕО)

Актриса Наталія Бочкарьова (фото з відкритих джерел)

Як йшлось  під час ефіру телеканалу FreeДОМ, щоб мати можливість заробляти якісь гроші, акторка прийняла рішення  поїхати  на територію тимчасово окупованого  Криму. Бочкарьова там грає  ролі у виставах. Ще російська акторка  вже кілька разів   навідувалась до  Донецька  та  Луганська. 

"Хочу сказати велике спасибі президенту Путіну, що зараз можна проїхати на Донбас. Ми заїжджали в храм, де помолилися Богу і сказали: "Спасибі, що не розбомбили"", — заявила під час  інтерв'ю Бочкарьова.

Зараз  вона бере участь в  рекламі про  війну в Україні. Акторка закликає  об'єднати зусилля для миру — миру без неонацистів. 

"Росіяни — жалісливі люди. Під час Великої Вітчизняної ми тоді не добили, а зараз всі злочини мають бути покарані", — зазначила головне у своїй  риториці представниця РФ.

Актриса ще розповіла, що  її 16-річний син є кадетом. Як вона стверджує, коли його мобілізують на війну, вона разом відправиться  з ним на фронт – для цього тільки закінчить  медичні курси.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відома акторка підтримує дії Кремля та їде на Донбас, а її син воює проти українців. Улюблена для  багатьох  з минулого "Червона Шапочка" Яна Поплавська  разом з  сином  підтримує  криваву війну  в Україні. Зокрема, Клим Поплавський добровільно  пішов на війну, щоб  стріляти в українців. Зараз сама  росіянка має намір  відвідати  Донбас, маючи гуманітарну  допомогу для  путінських  вбивць.  Вже за кілька днів  кіноактриса поїде  до східних регіонів України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини