ЗМІ повідомляють, що Джуд Лоу став батьком в шостий раз

Папарацці помітили, що округла навесні фігура дружини Джуда Лоу Пилипи Коен повернулася до колишньоЇ витонченості

Супутниця популярного голлівудського актора Джуда Лоу Філіпа Коен народила дитину, який для артиста став вже шостим, а для неї самої - первісток. Про це повідомляє видання "Глянець" , посилаючись на світську платформу DailyMail.

Так, причинами для чуток стало березневе фото Коен, коли вона прогулювалася в легкому пальто по Лондону і значні зміни в її фігурі не залишали місця для здогадів. Зараз же дружина Лоу і за сумісництвом професійний психолог повернулася до колишніх форм, що означає народження малюка у пари.

Сам Джуд Лоу не дає коментарів з цього приводу, тому підлогу, ім'я та дата народження спадкоємця багатодітного батька залишаються загадкою.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що переможець пісенного конкурсу "Євробачення-2015" разом з дружиною пережив трагічну сімейну драму - викидень . Шведський виконавець Монс Сельмерлев з цього приводу зробив публікацію в соціальній мережі. Він написав, що дуже любить свою дружину і захоплюється тим, наскільки вона сильна і смілива.  

При цьому наголошується, що у пари вже є старша дитина.