Головна Новини Зірки скандал Колишня українська співачка офіційно назвала Росію своєю новою батьківщиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишня українська співачка офіційно назвала Росію своєю новою батьківщиною

Таїсія Повалій закликає підтримувати російську армію

сьогодні, 16:26
Поділіться публікацією:

Колись відома українська співачка Таїсія Повалій, яка тепер мешкає в Росії, вкотре зробила скандальну заяву, підтримуючи дії російської армії проти України. В інтерв'ю російським ЗМІ вона назвала Росію своєю батьківщиною, висловлюючи підтримку військам, які, за її словами, захищають її від неіснуючих загроз.

Колишня українська співачка офіційно назвала Росію своєю новою батьківщиною

Таїсія Повалій

За словами Повалій, її "серце на фронті" з окупаційними військами, що є жахливим зрадництвом для багатьох українців. Захищаючи свої позиції, вона закликала своїх слухачів "радіти життю" і "морально підтримувати хлопців на фронті".

"Треба жити, радіти життю. І своєю радістю допомагати хлопцям, які на фронті. Ми повинні їх підтримувати всіляко. Хто не може матеріально — морально. Я, природно, душею і серцем із хлопцями, які мене захищають, які захищають батьківщину", – видала путіністка.

Повалій вже неодноразово висловлювала свої проросійські позиції публічно, називаючи російське вторгнення в Україну "порятунком". Вона заявляє, що російська армія захищає її, ігноруючи масштабні жертви серед цивільного населення України та руйнування країни.

Наразі Таїсія Повалій відрізала всі зв'язки з Україною, ставши громадянкою РФ і регулярно висловлюючи підтримку діям Кремля. Вона навіть заявила, що її родичі в Україні "одурманені", але вона вірить, що з часом вони "змінять свою думку".

Читайте також на порталі “Коментарі” — Таїсія Повалій, відома путіністка, знову опинилася у центрі скандалу через свої проросійські висловлювання. В останньому інтерв'ю на білоруському телеканалі вона заявила, що давно підтримує Росію та вважає дії РФ в Україні "порятунком".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини