Головна Новини Зірки скандал Литву на Євробаченні представить The Roop з піснею Discoteque
commentss НОВИНИ Всі новини

Литву на Євробаченні представить The Roop з піснею Discoteque

The Roop - це поп-рок-група з Вільнюса, створена в 2014 році

10 лютого 2021, 04:00
Поділіться публікацією:

На музичному відборі в Роттердамі виступить The Roop. У фіналі національного відбору він отримав найбільше голосів глядачів і журі. Прогнози букмекерів Eurovisionworld пророкують перемогу на конкурсі 2021 саме Литві, яка на цей час знаходиться в фаворитах міжнародних оглядачів.

Литву на Євробаченні представить The Roop з піснею Discoteque

Група The Roop - фото з відкритих джерел

The Roop — рок-група з Вільнюса, що складається з трьох музикантів. Команда має величезний досвід виступів на сценічних майданчиках Литви і в міжнародних шоу. Група була претендентом на виступ на Євробаченні минулого року, однак конкурс був скасований через пандемію. У нинішньому році литовські музиканти мають намір надолужити згаяне і добитися визнання на головній сцені Європи.

Нагадаємо, як ми повідомляли раніше, минулого року російський телеканал "Перший" зупинив свій вибір виконавців для висунення на Євробачення 2020 на специфічної групи Little Big, яка викликає найрізноманітніші емоції у слухачів і глядачів, але при цьому створює вірусні треки. Про це повідомили на офіційному сайті Євробачення. Пісню від Росії для конкурсу повинні вибрати вже зовсім скоро, адже термін подачі заявок закінчується в понеділок, 9 березня. Групу заснував Ілля Прусікін у 2013 році в Санкт-Петербурзі. У колективі також перебувають Софья Таюрская, Сергій Макаров і Антон Ліссов.

Ідейний натхненник Прусікін після перемоги розповів, що в групі спочатку зраділи, а потім злякалися події такого масштабу. Але при цьому Little Big пообіцяли веселу пісню і заявили: "ви будете здивовані". Кліп на один з найпопулярніших треків групи Skibidi всього за тиждень на Тб YouTube набрав понад 23 млн переглядів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://fakty.com.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини