Майлі Сайрус звинувачують у плагіаті своєї нової пісні: що сталося

Судовий позов проти Майлі Сайрус: композиція «Flowers» під звинуваченням у плагіаті

Майлі Сайрус опинилася в складній ситуації після звинувачень у плагіаті своєї пісні "Flowers", яка нещодавно допомогла їй виграти "Греммі".

Співачка зіткнулася з судовим позовом від компанії "Tempo Music Investments", яка стверджує, що "Flowers" надто схожа на пісню Бруно Марса "When I Was Your Man" з 2003 року. За їхніми словами, без пісні Бруно Марса, "Flowers" було б не можливо створити.

Компанія зосередила увагу на словах приспівів обох пісень, де обговорюється тема любові до себе та незалежності. В пісні Бруно Марс говорить про шкоду, що не приділив більше уваги своїй коханій, тоді як Майлі співає про самодостатність і впевненість у собі.

"Що мені слід було купити тобі квіти? І тримати тебе за руку. Мало віддати тобі весь свій час, коли у мене був шанс. Все, чого я хотів - це танцювати", - йдеться в пісні Бруно Марс.

Майлі Сайрус поки що не коментувала ці звинувачення, але обговорення вже розгорілись у ЗМІ і серед її фанатів. Експерти обговорюють, як це може вплинути на її кар'єру і музичну індустрію в цілому.


Читайте також на порталі “Коментарі” - Американська співачка Майлі Сайрус і актор Ліам Хемсворт розлучилися через півроку після одруження. Документи в суд Сайрус і Хемсворт подали ще в серпні 2019 року Тепер стало відомо, що вони офіційно оформили розлучення.

Крім того, “Коментарі” писали, що російська співачка Крістіна Орбакайте, яка з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну переїхала до США, оголосила про свій вихід зі сцени в Росії. У своєму інтерв'ю російським ЗМІ Орбакайте зазначила, що її концерт у Санкт-Петербурзі в березні 2024 року був останнім у РФ. Наразі вона планує вирушити на гастролі в США та Канаду зі своїм шоу "The Best".