Головна Новини Зірки персона Вижили: відома співачка йде з російської сцени і звернулася до росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Вижили: відома співачка йде з російської сцени і звернулася до росіян

Орбакайте ухвалила рішення більше не виступати в РФ

12 вересня 2024, 22:55 comments7836
Поділіться публікацією:

 Російська співачка Крістіна Орбакайте, яка з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну переїхала до США, оголосила про свій вихід зі сцени в Росії. У своєму інтерв'ю російським ЗМІ Орбакайте зазначила, що її концерт у Санкт-Петербурзі в березні 2024 року був останнім у РФ. Наразі вона планує вирушити на гастролі в США та Канаду зі своїм шоу "The Best".

Вижили: відома співачка йде з російської сцени і звернулася до росіян

Крістіна Орбакайте (фото з відкритих джерел)

Хоча співачка скасувала заплановані концерти в Росії, вона не назвала причину цього рішення. Орбакайте лише зазначила, що зустріч з російською публікою відбудеться "у кращому житті", що, ймовірно, свідчить про її намір дистанціюватися від ситуації в РФ, проте вона продовжує уникати публічних заяв щодо війни в Україні.

"Це був мій крайній концерт, не вийшло більше проїхатися по Росії. Загалом, я вирішила, що ми зустрінемося коли-небудь у кращому житті", — зазначила Крістіна.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка впала на сцені під час концертуВідома в Росії  виконавиця  Крістіна Орбакайте нещодавно  приїхала з концертом до  Пітера, під час якого  виник непередбачуваний  конфуз. Співачка заплуталась у власній  сукні і  грохнулась  просто на сцені. Цей момент зафільмували на відео.

Опісля виступу Крістіна Орбакайте сказала, що проживає  в РФ, відповівши на запитання,  як довго вона пробуде  тут, повернувшись  зі США. Дещо  пізніше  знаменитість підловив один з журналістів, який поцікавивсь, чи  відмінять її концерт  в Москві. Орбакайте  на це сказала, що в неї "завжди все відбудеться".

При цьому, до цього, концертний тур Крістіни Орбакайте по  сибірським містам  зірвали активісти. Їм не сподобалося, що донька Алли Пугачової живе  розкішно в Сполучених Штатах, а  кошти на це  заробляє в РФ.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини