Найпопулярніша італійська зірка OnlyFans втекла з країни: яка причина

Модель OnlyFans переїхала до Швейцарії, щоб уникнути податкових проблем.

Італійська зірка еротичного контенту на платформі OnlyFans, Мадаліна Йоана Філіп, відома під псевдонімом Меді Джіо, опинилася в центрі податкового скандалу. Популярна модель вирішила втекти до Швейцарії, після того, як італійська податкова служба виявила несплачені податки на суму 1,5 мільйона євро.

Проблеми з податковою виникли після того, як чиновники звернули увагу на розкішний спосіб життя Меді Джіо, який вона активно демонструвала у соцмережах. 27-річну модель звинувачують у неправдивому декларуванні доходів з 2021 року, адже задекларовані прибутки зірки OnlyFans не відповідали рівню її видатків.

Як вказують ЗМІ італійська модель задекларувала лише 50 тис. євро доходу, а після звинувачень у 2022 році переїхала до Швейцарії. Сама ж Меді Джіо стверджує, що сплачувала усі податки.

"Зараз я живу в Швейцарії. Я завжди платила податки, як в Італії, так і в Швейцарії", - розповіла зірка контенту для дорослих.

Мадаліна переїхала з Румунії до Італії у 12 років, понад 10 років працювала у сімейному ресторані офіціанткою, де отримувала близько 1000 євро на місяць. Після переходу на OnlyFans, деякі її найбільші клієнти платять по 7 тисяч євро щомісяця. Минулого року Меді Джіо стала найуспішнішою жінкою в Італії на платформі OnlyFans, тому модель говорить, що не планує змінювати роботу.

"Це не прогулянка по парку: вам завжди потрібна нова ідея, щоб заробити такі цифри, як я. Вдома всі задоволені, навіть прабабуся. Вона каже, що якщо я нікого не вбиваю і плачу податки, ти можеш робити все", - пояснила Меді Джіо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські правоохоронці 19 разів купували порнографічний контент у моделі OnlyFans, щоб довести її провину

Також "Коментарі" писали про італійську модель OnlyFans Емі Буоно, яка заявила, що йде в монастир.