Головна Новини Зірки персона Популярна зірка OnlyFans вирішила почати нове життя та пішла в монастир
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна зірка OnlyFans вирішила почати нове життя та пішла в монастир

Контент Емі Буоно з платформи OnlyFans побачили її рідні. Тепер зірка вирішила залишити колишню роботу та піти в монастир

4 вересня 2023, 09:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

З моменту появи OnlyFans багато людей змогли отримати додаткові прибутки завдяки еротичному контенту, який вони викладають в інтернеті. Деякі моделі змогли отримати навіть великі гроші за свої фото та відео. Так сталось з італійською моделлю Емі Буоно, яка тепер вирішила закритись в монастирі в Сорренто.

Популярна зірка OnlyFans вирішила почати нове життя та пішла в монастир

Італійська модель Емі Буоно. Фото з відкритих джерел

Жінка розповідає, що почала працювати у ранньому віці, адже вона та її мати не мали достатньо фінансів. Емі Буоно говорить, що працювала посудомийкою та танцівницею в нічних клубах. Невдовзі італійка змогла взяти участь у телевізійних шоу, а також працювала моделлю.

"Але ніколи у мене не було такої стабільності, як з OnlyFans. Це був легкий прибуток", — говорить Емі Буоно.

На піку популярності хтось оприлюднив відеоконтент Емі Буоно, який був розміщений на популярній платформі. Згодом ці відео побачили близькі дівчини, зокрема її мати та хлопець.

"Я знімала ці фільми заради прибутку, я була егоїсткою, я не думала ні про кого, ні про свою сім’ю, ні про своїх близьких. Тепер я знаю, що вміст, який я опублікувала у мережі, не зникне. Я не матиму чистого іміджу", — говорить Буоно та додає, що настав час сказати "досить" для такої роботи.

25-річна жінка згадала про кілька випадків, як люди підходили до неї на вулиці та закидували вульгарними словами, або пропонували знятись у порнофільмах. Тепер Буоно вирішила змінити своє життя та піти в монастир. В Instagram моделі з'явилися звіти з її перебування в Сорренто. Колишня зірка Onlyfans допомагає черницям у буденних справах та вказує, що вони її не засуджують, і як говорить Емі Буоно, вона хоче стати прикладом для всіх, хто потребує спокути та змін у житті. Буоно розповіла, що наразі це тимчасове рішення, але жінка також не виключила, що може в майбутньому дати обітницю і стати черницею в монастирі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, скільки у 2023 році сплатив Onlyfans податків до бюджету України.

Також "Коментарі" писали про боксерку, яка неоднозначно відсвяткувала свою перемогу у поєдинку та оголили груди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини