Три знаменитості, кар'єру яких зруйнували гучні скандали

Опубліковано список світових знаменитостей, кар'єра яких зруйнувалася через те, що вони стали фігурантами гучних скандалів

Досягти успіху і популярності не завжди буває просто, але в один момент можна все втратити, тому світові знаменитості повинні стежити за своїми словами та вчинками, щоб не потрапити в скандали. Кар'єра яких зірок пішла під укіс через такі помилки?

Шайа Лабаф

Зірка "Трансформерів" з 2014 року брав участь тільки у низькобюджетних картинах, які були розгромлені кінокритиками. А у популярні проєкти Шайа вже не кликали, а все тому що актор потрапив у "чорний список" Голлівуду. Актор неодноразово влаштовував п'яні бешкети та різні витівки, наприклад, став винуватцем ДТП напідпитку і влаштував бійку в аптеці. Після такої поведінки, слава і популярність актора почали стрімко падати, а ось проблеми - рости, як сніжний ком.

Фото: Getty images

Мел Гібсон

Голлівудський актор також зіпсував собі репутацію. А все через необережну фразу, яка образила євреїв. Він сказав поліцейському, який зупинив його нетверезим, що євреї - причина всіх воєн в історії. Садити за ґрати актора не стали, але ось за образу в Голлівуді його так і не пробачили, навіть попри публічні вибачення. Він довгий час намагався повернути "своє ім'я", але повноцінно зробити це так і не вийшло, оскільки Мелу Гібсону хоч і давали головні ролі, але в не дуже успішних кінофільмах.


Фото: YouTube

Самі Насері

Знаменитий "таксист" із Марселя, на жаль, також зруйнував свою кар'єру через проблеми з законом. Він був і під слідством, і за ґратами й "приводи" в поліцію з кожним разом ставали дедалі серйознішими. Плюс до всього, в актора почалися проблеми з алкоголем. Кілька років тому зірка фільмів "Таксі" визнав, що самостійно зруйнував свою кар'єру і зараз намагається відновити репутацію, зайнявшись благодійністю.

Фото: AFP

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, хто став "найкасовішим" актором за всю історію кіно.