Головна Новини Зірки персона Хто став самим «касовим» актором за всю історію кіно
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто став самим «касовим» актором за всю історію кіно

75-річний американський актор Сильвестр Сталлоне став самим «касовим» за всю історію кінематографа

17 серпня 2021, 11:20 comments1533
Поділіться публікацією:

Знаменитий американський актор Сильвестр Сталлоне був визнаний найуспішнішим за касовими зборами за всю історію кіно. Він став єдиним, кому протягом 60 років вдавалося грати в картинах, які є лідерами в прокатах.

Хто став самим «касовим» актором за всю історію кіно

Сильвестр Сталлоне / Фото: East News

Як повідомляє видання Deadline, 75-річний Сильвестр Сталлоне за свою кар'єру знявся в більш ніж 50 кінострічках, але більшу славу і популярність йому принесла головна роль у фільмах "Роккі", "Рембо" і "Нестримні". За 60 років він став найприбутковішим актором, оскільки картини з його участю постійно встановлювали рекорди за касовими зборами.

Сильвестр без зусиль обійшов у рейтингу таких знаменитих акторів як Леонардо Ді Капріо, Бреда Пітта, Арнольда Шварценеггера і Джона Траволту. Свою лідируючу позицію він закріпив за допомогою фільму "Загін самогубців: Місія навиліт", де зіграв Короля акул. За перший вікенд прокату кінокартина зібрала понад 70 мільйонів доларів.

Відзначимо, що за свою роботу в кіно Сильвестр Сталлоне був удостоєний багатьма нагородами, а також він тричі був номінований на кінопремію "Оскар" і двічі на "Золотий глобус" і у 2016 році він забрав цю статуетку додому.

Нагадаємо, що 75-річний актор, зірка бойовиків "Роккі" і "Рембо" Сильвестр Сталлоне похвалився в Мережі своїми красунями-дочками: 24-річною Софією, 23-річної Сікстін і 19-річної Скарлетт.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Голлівуд поповнився новими зірками, які відразу ж закохали в себе глядачів і зарекомендували себе як хороші актори. Видання The Hollywood Reporter назвало п'ять знаменитостей, які стали популярними зовсім недавно, зате вже є найбажанішими на кастингах і знімальних майданчиках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини