"Плакала, що грошей немає": Полякову розкритикували через Мальдіви

Полякова вже відповіла на критику в мережі

Багато українських знаменитостей вирішили перечекати локдаун в Україні за кордоном і вирушили на відпочинок. Співачка Ольга Полякова разом з сім'єю відправилася на Мальдівські острови й вже встигла опублікувати кілька сонячних фотографій. Але несподівано артистка зіткнулася з хвилею хейта.

Одні шанувальники написали в сторону виконавиці масу приємних компліментів, зазначивши, що її фігура просто шикарна і побажали Поляковій хорошого відпочинку. Але знайшлися і ті, хто засудив її за поїздку на Мальдіви, згадавши, як вона протестувала під Кабміном через заборону концертів, скаржачись, що багато артистів сидять без роботи та без грошей.

"А стільки криків було. І грошей немає, і жити нема на що, але тепер на Мальдівах" "Це та, що пікетувала під Кабміном, плакала, що грошей немає, а тепер на Мальдівах", "А на Майдані говорила, що грошей немає", "Плакала, плакала, що немає концертів, і на Мальдіви наплакала", - написали фоловери.

Українська артистка не стала мовчати й відповіла на гнівні коментарі, підкресливши що під Кабміном вона просила не за себе, а відстоювала права менш популярних в країні артистів, які не належать до зірок першого ешелону. Полякова назвала людей, які її критикують злими, зазначивши, що нікого крім себе вони не чують.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

Нагадаємо, що Ольга Полякова показала себе "без фотошопу" і розсмішила шанувальників.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна артистка Ольга Полякова розповіла, на чому їй довелося економити під час карантину. І в першу чергу, епатажна блондинка відмовляла собі в брендових речах і взуття, адже вони в період локдауна виявилися непотрібними.