Головна Новини Зірки персона Оля Полякова розповіла, на чому економить під час карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Оля Полякова розповіла, на чому економить під час карантину

За період карантину епатажна блондинка Оля Полякова почала відмовляти собі в брендових речах

22 грудня 2020, 08:10
Поділіться публікацією:

Відома співачка Ольга Полякова розповіла в інтерв'ю виданню "Отдохни" про свій 2020-й рік. Виявляється, скандальній блондинці, довелося економити в зв'язку з карантином. В першу чергу знаменитість почала відмовляти собі в покупці брендового одягу та взуття. За словами Полякової, зараз ці речі виявилися непотрібними.

Оля Полякова розповіла, на чому економить  під час карантину

Оля Полякова розповіла як вона економить в період карантину. Фото: tchkcdn.com

Співачка прогнозує, що так звана "брендоманія" невдовзі стане непопулярною.

"Раніше ти купував кофту Yves Saint Laurent і носив її 15 років, а зараз навіщо 15 років носити кофту? Вона вже в наступному сезоні набридне." — пояснює свою думку Полякова.

Зірка шоу-бізнесу зізналася, що має 14 натуральних шуб, які вона влітку зберігає в холодильнику. Проте ні одну з цих шуб Полякова не одягала останні два роки, адже натуральне хутро давно вийшло з моди.

Нагадаємо, що Оля Полякова зараз бере участь в програмі "Маска", де вона постійно дивує глядачів та фанатів сміливими образами. На початку грудня зірка змінилася до невпізнання. Це підтвердили фотографії, які вона опублікувала на своїй сторінці в Інстаграмі. Епатажна та скандальна співачка перетворилася на милу, тендітну Барбі. Навіть найпалкіші фанати не одразу можуть розпізнати, що на фото їхній кумир.

Сайт "Коментарі" також повідомляв, що акторка з серіалу "Величне століття" Пелін Карахан опублікувала фото в Інстаграмі, на якому вона показує свою ялинку. Зірка прикрашала новорічне дерево разом з робітниками приватного дизайнерського агентства. Мусульманка Пелін, яка зіграла Міхрімах  — дочку Роксолани і султана Сулеймана, цим жестом показала, що їй подобаються різдвяні європейські традиції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини