Публіка освистала Рода Стюарта за його виступ на підтримку України

Рід Стюарт піддався критиці за підтримку України на концерті в Німеччині

Під час нещодавнього концерту у Лейпцигу відомий британський співак Род Стюарт зіштовхнувся з критикою глядачів за свою підтримку України.

Подія сталася, коли Стюарт виконував свою пісню "Rhythm Of My Heart", присвятивши її Україні та назвавши "піснею війни". На сцені з'явилися жовто-блакитний прапор та портрет президента України Володимира Зеленського. У відповідь глядачі почали свистіти та вигукувати. Але співак, продемонструвавши стійкість та принциповість, продовжив свій виступ, звертаючись обличчям до портрета Зеленського.

Після виступу Стюарт висловив свою підтримку Україні через заяву у соціальних мережах. Він підкреслив, що продовжуватиме допомагати українцям і висловлювати свою позицію щодо війни.

“Я підтримував український народ упродовж усієї цієї війни. Починаючи з того, що допомагав доставляти продукти до країни, і закінчуючи орендою будинку у Великій Британії для української родини, а також наймом двох українців до складу своєї гастрольної групи. Так, я підтримую Зеленського і народ України, і я продовжуватиму це робити. Путін має бути зупинено”, - написав він.

Нагадаємо, що Род Стюарт - ікона музики, чия кар'єра налічує понад п'ять десятиліть. Він розпочав свій шлях у 1960-х, приєднавшись до таких гуртів, як The Jeff Beck Group та Faces, і досяг світової популярності у 1971 році з випуском альбому "Every Picture Tells a Story". За свою кар'єру Стюарт випустив понад 30 студійних альбомів і був удостоєний багатьох нагород, включаючи Греммі та Brit Awards.

Нагадаємо, що відома українська співачка Ірина Федишин поділилася неприємним інцидентом, який стався під час концерту в Міннеаполісі, США. П'яний чоловік, який заявив, що він росіянин, несподівано вийшов на сцену і почав поводитися зухвало. Артистка прокоментувала цю подію у своїх соціальних мережах.