Російська співачка зробила провокаційне тату з Бандерою: як відреагували в РФ

Російська співачка Наргіз Закірова продемонструвала нове тату з Бандерою

Російська співачка Наргіз Закірова, відома своїми скандальними витівками та різкими заявами, знову опинилася в центрі уваги. Цього разу вона вирішила прикрасити свою ногу татуюванням із зображенням Степана Бандери, українського політичного діяча, якого багато хто в Росії вважає суперечливою фігурою.

Своєю новою "прикрасою" співачка похизувалася в Instagram під час перельоту до Нью-Йорку, де вона зараз мешкає. Цей сміливий вчинок викликав хвилю обурення серед росіян, які активно поширюють фотографію татуювання та висловлюють своє невдоволення у соціальних мережах.


Наргіз Закірова давно відома своєю проукраїнською позицією. У 2022 році їй заборонили в'їзд до Росії на 50 років через критику Кремля та підтримку України. Це не перше татуювання співачки, присвячене Україні. Раніше вона вже набила на руці тризуб, символ української державності.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, Закірова активно висловлювалася проти війни, заспівала українську пісню "Ой у лузі червона калина", загорнувшись у синьо-жовтий прапор, та навіть деякі свої дописи в мережі підписувала українською мовою. Вона також зізнавалася, що фінансово допомагала Україні.

“Коментарі” також писали, що Іван Дорн, відомий український співак, після втечі з України через війну, вирішив виступати перед російською аудиторією. За повідомленнями Telegram-каналу, співак почав брати замовлення на корпоративи від росіян. Дорну заборонено давати концерти в РФ, тому він заспіває для окупантів у Казахстані. За виступ співак отримає 45 тисяч доларів