Головна Новини Зірки скандал Український співак виступить перед росіянами, ціна питання — 45 тисяч доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Український співак виступить перед росіянами, ціна питання — 45 тисяч доларів

ІІван Дорн виступить для росіян, змінивши свою позицію щодо війни в Україні

7 серпня 2024, 12:23
Поділіться публікацією:

Іван Дорн, відомий український співак, після втечі з України через війну, вирішив виступати перед російською аудиторією. За повідомленнями Telegram-каналу, співак почав брати замовлення на корпоративи від росіян. Дорну заборонено давати концерти в РФ, тому він заспіває для окупантів у Казахстані. За виступ співак отримає 45 тисяч доларів.

Український співак виступить перед росіянами, ціна питання — 45 тисяч доларів

Іван Дорн виступить перед росіянами за кордоном

Іван Дорн, відомий своїми україномовними хітами та заявами на підтримку України, тепер обирає міжнародні корпоративи з російськомовним репертуаром. Крім того, вимагає від організаторів забезпечити "нейтральну позицію" щодо війни.

Український співак виступить перед росіянами, ціна питання — 45 тисяч доларів - фото 2

Раніше Дорн засудив військові дії Росії в Україні та виступав проти культурного співробітництва з російськими артистами та брендами. Його музичний лейбл "Masterskaya" навіть закрив доступ до свого музичного каталогу для росіян та білорусів. Тим не менш, останнім часом Дорн заявив про відновлення зв'язків з родичами в Росії та почав планувати свої виступи для російських громадян.

Що скажуть на це українські шанувальники Дорна, поки невідомо. Але цей крок співака показує велику проблему — деякі українські артисти повертаються до російської аудиторії під час війни.

Читайте також на порталі “Коментарі” — Російський співак і ведучий Сергій Лазарєв, який підтримав вторгнення РФ в Україну, фіктивно одружився у 2023 році. Про це повідомляє російське видання "Экспресс газета".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії придумали, як покарати олімпійську чемпіонку за зречення військового звання. Відомо російську олімпійську чемпіонку Олену Ісінбаєву, яка відмовилася від звання майора російської армії та не підтримала війну в Україні, придумали, як покарати. Про це пишуть російські ЗМІ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини