Російська співачка звинувачує Україну: абсурдність заяви висміяли навіть у Росії

Любов Успенська звинувачує Україну у викраденні своєї доньки: подробиці скандалу

Російська співачка українського походження Любов Успенська заявила, що її доньку Тетяну Плаксіну викрали. За словами Успенської, доньку вивезли за кордон і намагалися використати в політичних іграх проти неї. Ця заява викликала недовіру та глузування в інтернеті, багато хто навіть у Росії вважає її слова просто "дешевою виставою".

За словами Успенської, на тлі її професійної діяльності та відкритої підтримки Росії група українських "провокаторів" скористалася слабкістю її дочки — наркотичною залежністю. Тетяну нібито підсадили на наркотики, заманили за кордон та змусили записати компромат на свою матір.

Коли сама Успенська перебувала на гастролях, ці особи, за її словами, діяли хитро і нещадно. Адвокат співачки підтвердила, що викрадачі змусили Плаксіну записати відео, в якому вона відкидає матір та її політичні погляди. Очікується, що ці відеоматеріали ось-ось спливуть у пресі

Користувачі Інтернету в Росії коментують новину з іронією. Вони засумнівалися, що дорослу жінку могли так легко викрасти і змусити щось робити проти її волі. У коментарях часто згадують, що це схоже на недорогий шоу-бізнесовий трюк.

Любов Успенська народилася у Києві, розпочала свою кар'єру в Україні, потім жила у США та з 1993 року живе в Росії. Після початку військових дій в Україні вона відкрито підтримала політику Путіна.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Блогер із РФ Рустам Солнцев розповів, як відомі виконавиці Любов Успенська та Ірина Аллегрова стали шанувальницями Путіна. До війни вони гастролювали в Україні з концертами, але після повномасштабного вторгнення зірки, що розпочало РФ, стали на боці країни-агресора.