Головна Новини Зірки скандал Чому Сергій Бабкін відмовився співати легендарний хіт "Хрещатик" Зіброва на День Незалежності
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Сергій Бабкін відмовився співати легендарний хіт "Хрещатик" Зіброва на День Незалежності

Музикант повинен був виконати хіт на концерті в Маріїнському парку

19 серпня 2021, 12:15
Поділіться публікацією:

Відомого українського виконавця Павла Зіброва не запросили на концерт до Дня Незалежності України, щоб виконати його легендарний хіт "Хрещатик". До того ж легендарну пісню Зіброва "Хрещатик" віддали співати музикантові Сергію Бабкіну, що дуже обурило народного артиста. Про це повідомляє ТСН.

Чому Сергій Бабкін відмовився співати легендарний хіт "Хрещатик" Зіброва на День Незалежності

Зібров. Фото з відкритих джерел

Дружина і продюсер співака Павла Зіброва Марина сказала, що вони до ювілейного концерту знали давно і нічого не планували на 24 серпня. Коли ж подружжя звернулося до організатора концерту до Дня Незалежності — помічнику керівника Офісу президента Сергію Перманом, були здивовані відповіддю.

Зіброва сказали, що він конфліктна людина, і режисер Катя Царик проти його участі в концерті, а також додали, що на сцені в ювілейний День Незалежності будуть кращі з кращих. 

Як відомо, 22 серпня планують ще один концерт, який відбудеться в Маріїнському парку. І, як з'ясувалося, легендарну пісню Зіброва "Хрещатик" віддали співати музикантові Сергію Бабкіну, що дуже обурило народного артиста.

Також "Хрещатик" пропонували виконати Наталі Могилевській, але вона відмовилася. Музикантам зробили нову оркестровку пісні "Хрещатик" для концерту до Дня Незалежності, її повинен був виконати Сергій Бабкін.

Павло Зібров поспілкувавшись з Сергієм Бабкіним з'ясував, що його пісню "Хрещатик" в новому аранжуванні все-таки дали співати Бабкіну і він просто по-людськи попросив його не робити цього, артист солідарно погодився.

Нагадаємо, на День Незалежності українці побачать парад без "совковості : Таран зробив заяву. Тепер це в минулому. Такі традиції сповідує хіба що сусідня Росія, яка веде проти України війну.   Люди побачать святкування на Хрещатику, яке раніше не бачили в столиці.

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — парад військ 24 серпня відбудеться на Хрещатику та Майдані Незалежності. Президент Зеленський вирішив не відмовлятися від військового параду, святкувати будемо широко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини