Українська блогерка обурена тиском говорити українською

Стася Макєєва про мовний бар'єр: "Уроки не допомагають, українська не дається".

Українська блогерка Стася Макєєва, відома учасниця проекту "Супермама", зізналася, що не може освоїти українську мову. На своєму YouTube-каналі "Okay Eva" вона розповіла про невдалі спроби занять з репетитором та свої мовні муки.

"Дивіться, я в жодному разі не проти нашої гарної мови. Але коли ви нормально на ній розмовляєте. А от коли починаю я на ній розмовляти, то це просто "Кличко відпочиває". Я займалася з репетитором, мені не допомогло. Мені реально важко. Я не можу думати українською мовою", – спробувала виправдатися Макєєва.

Макєєва висловила невдоволення тим, як її змушують переходити українською.

“Я чесна зі своїми людьми. І мене дратує те, що мене змушують. Але я тобі більше скажу, що більшість блогерів, з якими ми спілкуємося, вони все одно говорять російською в житті. І ми всі так розмовляємо", - наголосила Макєєва.

На додачу до цього, блогерка заявила, що перехід усіх українською мовою не вирішить проблеми країни, такі як війна.

Читайте також на порталі “Коментарі” - Іван Дорн, відомий український співак після втечі з України через війну вирішив виступати перед російською аудиторією. За повідомленнями Telegram-каналу, співак почав купувати замовлення на корпоративи від росіян. Дорну заборонено давати концерти в РФ, тому він заспіває для оккупантів у Казахстані. За виступ співак отримає 45 тисяч доларів.