Українська співачка зіткнулася із провокацією росіянина на концерті

П'яний росіянин спробував зірвати концерт Ірини Федишин

Відома українська співачка Ірина Федишин поділилася неприємним інцидентом, який стався під час концерту в Міннеаполісі, США. П'яний чоловік, який заявив, що він росіянин, несподівано вийшов на сцену і почав поводитися зухвало. Артистка прокоментувала цю подію у своїх соціальних мережах.

"Я російська!", - гордо заявив чоловік. Зал був шокований... Я теж не очікувала на такий поворот подій! Після такої гордої заяви, я відповіла йому: "Мабуть, хочете вибачитися за свою країну? За те, що вона щоночі кидає ракети і вбиває українських дітей, цілі сім'ї? За все, що сьогодні робить з Україною?". На що він відповів: "Мені нема за що просити вибачення, я просто полюбив українку", - згадала співачка цинічні заяви чоловіка.

Співачка попросила охорону вивести чоловіка із зали, наголосивши, що він небажаний гість серед її глядачів. У своєму Instagram Федишин поділилася враженнями від того, що сталося.

"Цей росіянин трохи випив і показав усю свою гнилий суть. Хоча весь концерт сидів і вдавав, що підтримує Україну".

Федишин також закликала українців бути пильними, зазначивши, що "серед нас багато вовків у овечій шкурі, багато москальських агентів, які шпигуть у наших громадах, навіть у діаспорі". За її словами, мета таких провокацій – посварити українців та послабити їхню єдність.

“Коментарі” також писали, що в інтерв'ю Славі Дьоміну популярна українська співачка Євгенія Власова відверто поділилася своїми думками про мову, українську культуру та роль артистів під час війни. Власова, яка сама родом із російськомовного середовища, розповіла про непростий шлях до українського звучання та зважилася на щирі визнання мовних дилем.