Головна Новини Зірки скандал "Війна гумористів": у "95 кварталі" відповіли на звинувачення в плагіаті від "Дизель Шоу"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Війна гумористів": у "95 кварталі" відповіли на звинувачення в плагіаті від "Дизель Шоу"

Керівник авторської групи "Квартал 95" позначив, що номер, за який їх звинувачували в плагіаті, був прочитаний в дитячій книзі

15 червня 2020, 20:53 comments3360
Поділіться публікацією:

У відповідь на звинувачення студії "Квартал 95" у тому, що вони вкрали пародійний номер у її авторів — "Дизель Шоу", керівник "Кварталу" Артем Михайличенко зазначив, що ця постановка була прочитана в книзі "Аля, містер Блот і літера Z". Про це керівник авторської групи написав у коментарі під викривальною публікацією.

"Війна гумористів": у "95 кварталі" відповіли на звинувачення в плагіаті від "Дизель Шоу"

"Жарт ми не вкрали, а прочитали в книзі за 2013 рік. Ми просто не знали, що ви теж читати вмієте", — з іронією написав Михайличенко.

Також він додав, що самі артисти "Дизель Шоу" злукавили, коли назвали цей номер авторським, а значить і самі його "позичили" у першоджерелі.

"В цілому ви праві: жарт можна придумати один раз, а вкрасти кілька.... Ось в цьому випадку ми стали другими", — підсумував представник "Кварталу" і додав посилання на електронну версію книги.

”Війна гумористів”: у ”95 кварталі” відповіли на звинувачення в плагіаті від ”Дизель Шоу” - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про скандал між двома пародійними групами, де "Дизель Шоу" дорікнув "95 квартал" у крадіжці жарти. У свою чергу, далеко не всі шанувальники передачі висловили співчуття і солідарність "Дизелів", назвавши такий вчинок піар-ходом, політичним замовленням і просто нечесною конкуренцією за глядача.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини