Американська серфінгистка позувала топлес на пляжі

Красуня позувала на пляжі в відвертих образах, а потім і зовсім без білизни

Популярна американська серфінгістка Алана Бланшар, в якій вже майже двохмільйонна армія передплатників в Instagram, порадувала мережа підбіркою пікантних фотографій, які раніше не публікувала.



Красуня позувала на пляжі в відвертих образах, а потім і зовсім без білизни. Дівчина спокусливо обсипала голі груди піском, після чого ледь прикрила їх долонею. Такі сміливі фото звели з розуму користувачів, які засипали Алану компліментами.



Нагадаємо, в Бразилії пастор Андресса Ураков пішла з церкви заради участі в конкурсі Miss BumBum, де вибирають найкрасивіші в світі сідниці. Ураков вже брала участь в цьому конкурсі в 2012 році, будучи відомою телеведучою і моделлю. Тоді вона зайняла друге місце, а потім вирішила кардинально змінити життя. Шість років вона служила в євангельської церкви. Тепер її мета - перемога в конкурсі. У липні 2021 Андресса повернеться в Miss BumBum. Конкурс пройде в місті Сан-Паулу. Дівчина налаштована серйозно: вона вже витратила на пластику сідниць 50 тисяч доларів. Тому навіть у разі виграшу вона все одно залишається в мінусі - за перше місце виплачують близько 9 тисяч доларів (50 тисяч бразильських реалів).

Ми також писали про те, що і Відомо 33-річна співачка Граймс і за сумісництвом дівчина американського мільярдера Ілона Маска, зробила собі незвичайне татуювання. На своїй сторінці в Instargam знаменитість опублікувала фотографію, продемонструвавши свою спину, яка була пошматована червоними шрамами. Граймс зазначила, що їй болить все тіло, а спина ще кілька тижнів буде повністю червоною, але зате у неї тепер будуть гарні інопланетні шрами. Відомо, що такий малюнок придумав лос-анджелеський художник Нусо Куеро, якого ще називають "цифровим художником моди", а тату-майстер завдав його на спину співачки білими чорнилами.