Головна Новини Зірки персона Дівчина Ілона Маска показала «інопланетні шрами» (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчина Ілона Маска показала «інопланетні шрами» (ФОТО)

Канадська співачка Граймс продемонструвала нове татуювання на всю спину, яке схожа на інопланетні шрами

15 квітня 2021, 13:30 comments1611
Поділіться публікацією:

Відома 33-річна співачка Граймс і за сумісництвом дівчина американського мільярдера Ілона Маска, зробила собі незвичайне татуювання.

Дівчина Ілона Маска показала «інопланетні шрами» (ФОТО)

Граймс (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instargam знаменитість опублікувала фотографію, продемонструвавши свою спину, яка була пошматована червоними шрамами. Граймс зазначила, що їй болить все тіло, а спина ще кілька тижнів буде повністю червоною, але зате у неї тепер будуть гарні інопланетні шрами.

Відомо, що такий малюнок придумав лос-анджелеський художник Нусо Куеро, якого ще називають "цифровим художником моди", а тату-майстер переніс його на спину співачки білими чорнилами.

Не дивно, що дівчина Ілона Маска вибрала саме такий малюнок, оскільки давно захоплюється темою інших світів. Своїм фанатам вона розповідає про те, що хотіла б жити на Марсі після 50 років, щоб побудувати там людську колонію.

За кілька днів публікація співачки зібрала понад 320 тисяч лайків і захоплені коментарі шанувальників: "Нереально", "Як же круто", "Красива інопланетна мама", "Візуально дуже красиво", — відзначили фоловери. Але звичайно ж, знайшлися і ті, хто не оцінив тату Граймс, зазначивши, що на її спині намалювали каракулі.

Дівчина Ілона Маска показала «інопланетні шрами» (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що канадська виконавиця Граймс і американський підприємець Ілон Маск почали зустрічатися у 2018 році, а в травні 2020 року артистка народила йому сина. Це перша спільна дитина пари. Малюка назвали досить незвично — X Æ A-Xii (Екс Еш Ей Твелв Маск).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Ілон Маск показав рідкісну фотографію зі своїм 10-місячним сином і своєю коханою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини