Анастасія Заворотнюк продовжує боротися

Сім'я актриси попросила прихильників бути тактовнішими

Анастасія Заворотнюк продовжує боротися. Боротьба вичерпала внутрішній ресурс актриси. Про це розповіла дочка Анастасії Заворотнюк.

За її словами, нетактовність шанувальників мами не знає меж - вони ставлять занадто відверті запитання:

"Ось реально слів не вистачає, коли таке прилітає. Ви хвора? Я просто не розумію, як можна бути такою безглуздою і безтактною. Думаєш, мені нормально таке читати? Хоч якесь почуття емпатії є? Або ти не чула такого слова?" - відповіла Ганна Заворотнюк на питання про стан мами.

Сім'я актриси попросила прихильників бути тактовнішими:

"При всій повазі до тих, хто цікавиться, вважаємо недоторканним право людини на особисті кордони під час хвороби. Публікації тут є лише реакцією на випади в пресі, на які ми змушені відповідати, щоб захистити від домислів тих, хто дійсно переживає за Настю", - йдеться в повідомленні.

Сусід актриси Анастасії Заворотнюк В'ячеслав Манучаров зробив несподівану заяву. Так, він у своєму інтерв'ю для телеканалу НТВ розповів, яка головна перемога актриси над цією страшною хворобою. Манучаров поділився, що на цей час тісно спілкується з Настею і її сім'єю, тому в курсі всіх останніх подій. Він додав, що зараз вона відчуває себе набагато краще і йде на поправку. А сприяють цьому рідні та близькі люди. "Сьогодні ми можемо говорити про Настю як про живу людину. Я вважаю, що це найголовніша перемога. За сантиметрами, по шматочках, по чуть-чуть - до перемоги", - сказав В'ячеслав.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Анастасія Заворотнюк вперше за довгий час вийшла на зв'язок.