Головна Новини Зірки персона Анастасія Заворотнюк вперше за довгий час вийшла на зв'язок
commentss НОВИНИ Всі новини

Анастасія Заворотнюк вперше за довгий час вийшла на зв'язок

Заворотнюк похвалилася подарунком дочки

13 вересня 2020, 15:45 comments1392
Поділіться публікацією:

Анастасія Заворотнюк вперше за довгий час вийшла на зв'язок

Анастасія Заворотнюк | Екатерина Чеснокова | РИА Новости

Відома актриса, зірка популярного серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк вперше після тривалої перерви вийшла на зв'язок через соціальну мережу Instagram , опублікувавши кілька кадрів.

Знаменитість похвалилася підписникам подарунком, який зробила її молодша дочка в честь їх з чоловіком 12-ї річниці весілля. Кілька годин тому на офіційній сторінці зірки з'явилися фотографії дитячих малюнків і букета польових квітів. Фанати зірки тут же відреагували на її пост, привітали з річницею і побажали якнайшвидшого одужання.

Нагадаємо, що Анастасія давно не з'являлася на публіці, тому що продовжує лікування. За даними ЗМІ, у актриси в минулому році діагностували рак мозку. З приводу її стану ходило безліч чуток, в інтернеті говорили, що вона була в комі, втрачала пам'ять і була паралізована. Родичі зірки спростували всі ці чутки, сказавши лише, що Заворотнюк дійсно зараз проходить курс лікування, але не підтвердили, що у неї онкологія.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що колеги Заворотнюк розповіли, як виглядає знаменитість після курсу хіміотерапії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини