Анджеліна Джолі розповіла про страх за своїх дітей через Бреда Пітта

Хвилювалася за безпеку своїх дітей в шлюбі з артистом Бредом Піттом

Відома голлівудська зірка Анджеліна Джолі зізналася, чому боялася за своїх дітей. Про це вона розповіла в інтерв'ю The Guardian.

За словами актриси, вона все ще бере участь в судовому процесі, пов'язаному з опікою над спільними з Піттом дітьми. Вона підтвердила, що під час спільного життя з Піттом побоювалася за безпеку всієї своєї родини.

"Я не така людина, яка з легкістю прийняла би рішення, яке мені довелося прийняти. Мені через багато чого довелося пройти, перш ніж я прийшла до того, щоб віддалитися від батька моїх дітей. Я розумію, що іноді можна пережити щось, але не знати, як відчувати і жити так само. так що це більше про відкритості. Я дійсно намагаюся знову бути відкритою, як людина", - сказала актриса.

Відмовившись обговорювати подробиці свого розлучення, вона сказала, що цей досвід був травмуючим і залишив у неї почуття "розбитості". Вона закриває обличчя руками і виглядає готовою розридатися.

"Я маю на увазі, що в певному сенсі це було останнє десятиліття. Я багато чого не можу сказати. Я думаю, що в кінці кінців, навіть якщо ви і кілька людей, яких ви любите, - єдині люди, які знають правду про ваше життя, про те, за що ви воюєте, або чим ви жертвуєте, або як ви страждали, ви приходите бути в світі з цим, незалежно від усього, що відбувається навколо вас", - розповіла зірка.
Нагадаємо, в 57-річного Тома Круза вкрали автомобіль BMW з цінних багажем . Під час перебування у Великобританії вкрали автомобіль BMW Х7 разом з багажем на тисячі фунтів. Про це повідомляє видання Independent.