Головна Новини Зірки шоу бізнес У Тома Круза вкрали автомобіль BMW з цінних багажем
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тома Круза вкрали автомобіль BMW з цінних багажем

Інцидент стався в Бірмінгемі

28 серпня 2021, 02:10
Поділіться публікацією:

У голлівудського актора Тома Круза під час перебування у Великобританії вкрали автомобіль BMW Х7 разом з багажем на тисячі фунтів. Про це повідомляє видання Independent.

У Тома Круза вкрали автомобіль BMW з цінних багажем

Том Круз (фото з відкритих джерел)

Інцидент стався в Бірмінгемі. Актор зупинився в готелі, а його охоронець залишив автомобіль на стоянці. Поки відомо, що зловмисники використовували спеціальний сканер, щоб скопіювати сигнал від безконтактного ключа. Про те, що автомобіль зник — першим дізнався охоронець Круза. Він повідомив в поліцію. Автомобіль досить швидко вдалося знайти, оскільки там було встановлено спеціальну систему для стеження. Однак, злодії вкрали весь багаж, який сам актор оцінив в тисячу фунтів. Деталі інциденту розповів глава служби безпеки актора Джек Річер.

"Тома возили на цій машині, коли він був в Бірмінгемі, а частина речей і багажу він склав в автомобіль ... Машину ми досить швидко знайшли, але все, що було всередині — зникло", — розповів він.

У поліції повідомили, що автомобіль досить швидко знайшли в Сметвіку. Тепер правоохоронці аналізують записи з камер відеоспостереження.

Нагадаємо, 57-річний Том Круз давно поповнив ряди найпопулярніших і успішних акторів Голлівуду. Він продовжує зніматися в захоплюючих бойовиках і підкорює своїм неймовірним талантом. Видання CinemaBlend дізналося, скільки ж отримує актор за одне сказане слово на знімальному майданчику. Відомо, що Том Круз почав свою акторську кар'єру в 1981 році і встиг знятися майже в 50 фільмах. На основі всіх його проєктів були зроблені розрахунки, в яких йдеться про те, що за одне слово у фільмі він отримує 7 тисяч доларів (близько 190 тис. Гривень).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини