Батько Брітні Спірс таємно встановив систему прослуховування в її спальні і мав доступ до телефону, - NYT

Чоловік отримав доступ до її листування і розмов і записуючи аудіо в її спальні

Батько американської поппевіци Брітні Спірс Джеймі таємно контролював її. Чоловік отримав доступ до її листування і розмов і записуючи аудіо в її спальні. Про це повідомляє американська газета The New York Times. Відзначається, що про таємне стеження за Брітні виданню розповів Алекс Власов - колишній працівник компанії Black Box Security, яка займалася встановленням прослуховуючих апаратури в будинку співачки. Цю інформацію підтвердили і численні джерела.


Власов розповів, що обліковий запис iCloud на телефоні Брітні налаштували так, що дані з нього дзеркально копіювалися на інші пристрої. Отже, батько-опікун міг переглядати всі текстові повідомлення, дзвінки, фото, історію браузера і замітки на телефоні співачки. Крім Джеймі Спірс, ці дані пересилали бізнес-менеджер співачки Робін Грінгілл.


"Мені точно відомо, що Джеймі неодноразово приходив до Брітні і питав:" А чому ти писала тієї чи іншої людини? "- говорить Власов.


За його словами, є докази того, що за Брітні стежили і іншим чином. Чоловік розповів, що в 2016 році його тодішній керівник в Black Box Security доручив йому очистити один USB-накопичувач, попередивши, що "ніхто ніколи не повинен про це дізнатися".

Як виявилося потім, на накопичувачі були 180 годин аудіозаписів із спальні Брітні. Власов зробив копії аудіофайлів, перш ніж видалити їх з носія. Крім того, факт прослуховування спальні співачки газеті підтвердили джерела з її оточення.


Нагадаємо, 39-річна американська співачка Брітні Спірс останні кілька років активно боролася за право самій розпоряджатися своїми доходами без опіки сім'ї, тому постійно виявляється в центрі уваги мережі, передає Радіо MAXIMUM. Однак ключовим місцем для контактів з фанатами залишався саме її профіль в соцмережі Інстаграм, де у блондинки більше 30 мільйонів передплатників. Але недавно сторінка зникла, змусивши фанатів хвилюватися. Тому Брітні пояснила в Твіттері, чому ж прийняла рішення зникнути зі своєї головної сторінки.