Чоловік Успенської почав війну за її мільйони

Рік тому донька Успенської Тетяна стверджувала, що мати застосовує до неї силу, і втекла до батька в США

Російська співачка Любов Успенська може втратити частину майна. Формальний чоловік зірки, бізнесмен Олександр Плаксін, зараз живе в США, претендує на нерухомість Успенської, повідомляє Sobesednik.ru.

За інформацією видання, Плаксін хоче отримати заміський будинок Успенської, який оцінюється в сотні мільйонів рублів. Згідно із законом Олександр дійсно має право на половину особняка.

Плаксін братиме участь в процесі через адвокатів, не приїжджаючи в Росію. Успенська теж звернулася за консультацією до юристів. Рік тому донька Успенської Тетяна стверджувала, що мати застосовує до неї силу, і втекла до батька в США.

Нагадаємо, популярний співак з Білорусі та кумир молоді Тіма Білоруських (справжнє ім'я - Тимофій Морозов - ред.) зізнався в зберіганні і вживанні наркотичних засобів. Пару місяців назад у артиста вилучили велику партію гашишу.

Повідомляється, що справу 22-річного білоруського виконавця передано в суд, а самого Тіму Білоруських відпустили під заставу. Зараз співак перебуває під домашнім арештом. Згідно з даними джерела, йому загрожує позбавлення волі строком на п'ять років. За даними білоруської прокуратури, співак мав спільника. Молоді люди купували наркотичні засоби на "чорному" ринку, а в день затримання вживали гашиш в одному з ігрових клубів Мінська. Під час обшуку у хлопців виявили амфетамін масою 0,0375 грама. Товариш виконавця зараз знаходиться в СІЗО, йому загрожує аналогічний тюремний термін.

Наркотики у Тіми Білоруських виявили ще на початку січня. Через кілька днів правоохоронні органи зробили арешт, хоча Білоруських дуже скоро був випущений під заставу.