Головна Новини Зірки персона Тіма Білоруських зізнався в зберіганні та вживанні наркотиків: який термін загрожує артисту
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіма Білоруських зізнався в зберіганні та вживанні наркотиків: який термін загрожує артисту

Справа 22-річного білоруського виконавця передана до суду

25 березня 2021, 16:04
Поділіться публікацією:

Популярний співак із Білорусі та кумир молоді Тіма Білоруських (справжнє ім'я — Тимофій Морозов — ред.) зізнався в зберіганні та вживанні наркотичних засобів. Кілька місяців тому в артиста вилучили велику партію гашишу, передає ТСН.

Тіма Білоруських зізнався в зберіганні та вживанні наркотиків: який термін загрожує артисту

Тіма Білоруських - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що справа 22-річного білоруського виконавця передана до суду, а самого Тіму Білоруських відпустили під заставу. Зараз співак перебуває під домашнім арештом. Згідно з даними джерела, йому загрожує позбавлення волі строком на п'ять років.

За даними білоруської прокуратури, співак мав спільника. Молодики купували наркотичні засоби на "чорному" ринку, а в день затримання вживали гашиш в одному з ігрових клубів Мінська.

Під час обшуку у хлопців виявили амфетамін масою 0,0375 грама. Товариш виконавця зараз знаходиться в СІЗО, йому загрожує аналогічний тюремний термін.

Нагадаємо, що наркотики у Тіми Білоруських виявили ще на початку січня. За кілька днів правоохоронні органи арештували його, хоча Білоруських дуже скоро був випущений під заставу. Тривалий час стверджувалося, що співак знаходиться під домашнім арештом. Усі новини про своє затримання він нескінченно заперечував. Виконавець публікував "сторіз" в Instagram, де стверджував, що наркотики — зло, а всі повідомлення про його арешт — не більше ніж чутки. Тим часом у ЗМІ все частіше з'являлася інформація про те, що Білоруських затримали з 2 кілограмами гашишу. Але, згідно з публікацією Управління слідчого комітету Республіки Білорусь по місту Мінську, кількість наркотиків насправді куди менша.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини