Дмитро Монатік готується завтра вести синів до першого класу

Сини Монатіка готуються завтра йти в перший клас

Дружина Дмитра Монатіка Ірина в мережі поділилася фото з синами, яким завтра доведеться зробити новий етап у житті, адже вони йдуть у перший клас. У своєму Facebook дівчина виклала фото з Платоном і Данилом, зроблене в дзеркалі ліфта. На знімку дружнє сімейство посміхається, а молодший син тримає в руках м'яку іграшку динозавра. Як інформує видання "Коментарі", про це пише видання "Новоє время".

Дружина Дмитра Монатіка зазначила, що поки глава сімейства зайнятий тим, що радує світ своєю чудовою музикою його сини готуються здійснити новий крок в житті, адже перед ними відкривається багато небаченого раніше. Вже завтра у синів Дмитра Монатіка повинна відбутися перша в їхньому житті лінійка.

"Всім чудового завершення літа і початку нового навчального року", - написала Ірина Монатік.

Після такого поста шанувальники Дмитра Монатіка були в захваті, подякувавши за подарований радісний настрій.

Раніше сімейство Монатіків повідомило про перший випускний у життя своїх діточок, адже сини у 2021 році випустилися зі старшої групи при приватній школі Britannica School.

Зазначимо, 2021 рік став досить успішним для Дмитра Монатіка. План концертів і проєктів за участю артиста прописаний на рік уперед. До того ж популярному виконавцеві було присвоєно звання заслуженого артиста України. Високу нагороду йому вручив особисто президент України Володимир Зеленський під час урочистостей з нагоди Дня Незалежності.

Читайте також на порталі "Коментарі" - український музикант Дмитро Монатік заявив, що прощається з вокальним проєктом "Голос країни".