Фіналістка Холостяка Юля "Зайка" Бельченко вийшла заміж за телеведучого 1 + 1

Бельченко показала фото з весілля

Учасниця шоу Холостяк 2021 Юлія Бельченко вийшла заміж за красивого чоловіка України Богдана Юсипчук. Фаворитка романтичного проекту шокувала шанувальників такими несподіваними новинами.

Бельченко показала фото з весілля. Однак, деякі фоловерів припускають, що весілля було не справжнім, а це були зйомки якогось проекту або промокампанії. Дійсно Бельченко та Юсипчук одружилися, обов'язково скоро дізнаємося.

Днями фаворитку 11 сезону реаліті-шоу помітили за вибором весільного плаття в салоні. Дівчина, яка отримала прізвисько "Зайка", і отримала відмову від бізнесмена Михайла Залівака, судячи з усього, знайшла свою любов.

Юля позує в чарівному білосніжному платті з красивим ліфом, вишитим бісером. Її образ завершує висока елегантна зачіска і фата. "Зайка" ніжно притискається до свого нареченого, одягненого в тоталблек цибулю. "Багато питань, але мало відповідей", "Це занадто ідеально, щоб бути правдою", "Думаю, що це зйомки або щось таке, але інтригу тримайте добре", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Юлія Бельченко, фіналістка романтичного реаліті "Холостяк 11" знялася в серіалі "Фортечна" і поділилася пережитим досвідом. Дівчина поділилася фото зі знімального майданчика популярної костюмованої драми. У соціальній мережі Інстаграм учасниця любовного шоу опублікувала серію фото і відео в несподіваному образі.

Вона позувала в довгій сукні з відкритими плечима в стилі XIX століття, високих рукавичках по лікоть і зі складною зачіскою. Укладання їй доповнили квітами і пір'ям, а образ - намистом з перлів. "Дуже сподобалася героїня Лідія Шефер у виконанні Ксенії Мішиной. Вона просто незрівнянна. Хто ж міг подумати, що коли-небудь СТБ запросить мене знятися в епізоді цього серіалу і стати частиною таких масштабних кінозйомок", - розповіла про свої враження Юлія