Головна Новини Зірки шоу бізнес Фіналістка «Холостяка» Юлія Бельченко знялася в серіалі «Фортечна»
commentss НОВИНИ Всі новини

Фіналістка «Холостяка» Юлія Бельченко знялася в серіалі «Фортечна»

У соціальній мережі Інстаграм Юлія Бельченко опублікувала серію фото і відео в несподіваному образі

2 червня 2021, 05:55
Поділіться публікацією:

Юлія Бельченко, фіналістка романтичного реаліті "Холостяк 11" знялася в серіалі "Фортечна" і поділилася пережитим досвідом. Дівчина поділилася фото зі знімального майданчика популярної костюмованої драми.

Фіналістка «Холостяка» Юлія Бельченко знялася в серіалі «Фортечна»

Юлія Бельченко (фото з відкритих джерел)

У соціальній мережі Інстаграм учасниця любовного шоу опублікувала серію фото і відео в несподіваному образі. Вона позувала в довгій сукні з відкритими плечима в стилі XIX століття, високих рукавичках по лікоть і зі складною зачіскою. Укладання їй доповнили квітами і пір'ям, а образ — намистом з перлів.

"Дуже сподобалася героїня Лідія Шефер у виконанні Ксенії Мішиної. Вона просто незрівнянна. Хто ж міг подумати, що коли-небудь СТБ запросить мене знятися в епізоді цього серіалу і стати частиною таких масштабних кінозйомок", — розповіла про свої враження Юлія.

Фоловери в коментарях відзначили, що нова роль дівчині дуже пасує.

Як повідомлялися раніше Бізнесмен з Харкова Михайло Залівако прокоментував перемогу колишньої дружини Андрія Богдана в фіналі "Холостяк". Серед трьох фіналісток Михайло вибрав Анну Богдан, турагентку і колишню дружину ексглави Офісу Президента Андрія Богдана. Після виходу останнього епізоду в мережі багато глядачів обурилися її перемогою. У своєму Інстаграм Заливака опублікував сторіс, в яких пояснив свій вибір: "Вибрав фактично не я. Чи не голова, а моє серце. І ось, як ви думаєте: чи варто вибирати ту, яку радять, або все-таки ту, яку полюбив?".

Після виходу фіналу шоу, 29-річна Богдан виклала перші загальні фото з Мішею у своєму профілі інстаграм і розповіла, що в любові немає тих, хто виграв і хто програв. Нагадаємо, проєкт "Холостяк 11" дійшов до логічного кінця. Михайло Залівако вручив заповітне кільце Ганні Богдан. 28-річна Анна Богдан родом з Києва. Вона працює у сфері туризму і була моделлю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини