Головна Новини Зірки шоу бізнес Галкін заговорив українською на розкішному українському весіллі на віллі в Італії
commentss НОВИНИ Всі новини

Галкін заговорив українською на розкішному українському весіллі на віллі в Італії

Розкішне "весілля мрії" відбувалося в одній із найдорожчих вілл у фешенебельному регіоні Італії

13 липня 2024, 13:25
Поділіться публікацією:

Популярний російський гуморист і телеведучий Максим Галкін був тамадою на розкішному українському весіллі, яке відбулося на віллі російського бізнесмена в Італії. Захід шоумен проводив російською мовою, але й не забував розважати гостей українськими піснями та скоромовками. Комік виконав такі пісні як "Смерека", "Золото Карпат" та "Одна калина".

Галкін заговорив українською на розкішному українському весіллі на віллі в Італії

Максим Галкін. Фото: із відкритих джерел

Також на святі виступав український співак Дмитро Монатик. Артист нещодавно українізував свої російськомовні треки, проте кілька з них виконав все ж таки мовою країни-агресора.

Хейтери в мережі не дотрималися і відреагували на вибір "хорошої російської" українськими молодятами. Йдеться про розкіш, яка недоречна під час повномасштабної війни та постійних обстрілів.

Судячи з публікацій та сторіс у Instagram, ні Максим, ні Дмитро свою участь у заході не показували. Очевидно, що артисти захотіли приховати свою присутність, проте спритних очей блогерів не сховаєшся.

Крім корпоративу за кордоном, MONATIK також потрапив у мовний скандал із приводу виконання пісень російською. На запит журналістки Аліни Доротюк, яка зчинила скандал — менеджмент співака запевнив, що інформація не відповідає дійсності.

Галкін заговорив українською на розкішному українському весіллі на віллі в Італії - фото 2

До речі, розкішне "весілля мрії" відбувалося в одній із найдорожчих вілл у фешенебельному регіоні Італії. Вілла називається Бальб'яно. Відомо, що тижнева оренда становить близько 132 тис. євро, а денна – 19 тис. євро. Цікаво, що ця вілла належить російським бізнесменам, які викупили її у 2013 році за 38 млн. євро для пасивного доходу – здачі в оренду.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Максим Галкін з Ізраїлю гостро висловився на адресу російських пропагандистів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини