Головна Новини Зірки шоу бізнес Ірина Білик оголосила про розлучення з чоловіком
commentss НОВИНИ Всі новини

Ірина Білик оголосила про розлучення з чоловіком

Також Ірина Білик назвала чоловіка на найкращим з усіх чоловіків в її житті

30 квітня 2021, 01:52 comments1065
Поділіться публікацією:








Легендарна українська співачка Ірина Білик приголомшила новиною про розлучення зі своїм чоловіком, продюсером і фотографом Асланом Ахмадовим.

Ірина Білик оголосила про розлучення з чоловіком

Ірина Білик (фото з відкритих джерел)

Сумну звістку 51-річна зірка зі сльозами на очах повідомила Маші Єфросиніної в програмі "Мій секрет". Артистка заявила, що ініціатором розриву стала саме вона і назвала причину свого рішення.

За її словами, улюблений рік не приїжджав до них з сином Тебрізом з Росії.

"Все одно мені доведеться це розповісти. Ми з Асланом розлучаємося. А що робити? Аслан не приїжджав до нас. Хоча я його люблю і він мене любить, але вона — зіронька моя, вона — самотня". Якось так ", — повідомила знаменитість.

Також Ірина Білик назвала Аслана найкращим з усіх чоловіків в її житті, а їх любов — "космічною".

Нагадаємо, популярна українська артистка розповіла про особисте життя свого старшого сина в програмі "Світське життя" на телеканалі 1 + 1, передає видання lenta. У своєму інтерв'ю Ірина Білик трохи відкрила таємницю, розповівши про дівчину свого сина. Її звуть Аліса Яновська та з Глібом вони зустрічаються вже досить тривалий час. Співачка поділилася, що завжди хотіла мати саме таку невістку. Вона додала, що хотіла б бачити майбутню дружину свого сина саме з таким кольором волосся, з такою мушкою, і щоб її звали Аліса.

Також Ірина сказала, що якби вона знову виходила заміж, то обов'язково запросила б на весілля такі музичні гурти, як "ВВ", DZIDZIO і "ТІК". На що Аліса їй відповіла, що заради "ВВ" можна і про весілля задуматися. Виконавиця висловила свою думку про те, що діти в змозі самі вирішити, пора одружитися чи ні. Адже вони сучасні молоді люди, і самі знають, чого хочуть від цього життя, впевнена артистка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини