Кім Кардаш'ян сходила на побачення з коміком Пітом Девідсоном

Зазначається, що вчора Кім та Піт спільно провели вечір у приватному клубі Мангеттена "Zero Bond"

Модель та бізнесвумен Кім Кардаш'ян сходила на побачення з коміком Пітом Девідсоном. Зірок уже не вперше бачать разом. Про це повідомляє американське видання Page Six. Зазначається, що вчора Кім та Піт спільно провели вечір у приватному клубі Мангеттена "Zero Bond". Комік прибув на місце зустрічі першим, Кім приїхала згодом до компанії своїх друзів. Інсайдер видання, який працює в ресторані клубу "Zero Bond", повідомив, що вони вже не вперше разом вечеряють, але поводяться не як пара.


Інше джерело повідомило, що Кардаш'ян не любить надто довго проводити час без своїх дітей, тому незабаром повернулася додому до Лос-Анджелесу. До цього Кардашьян та Девідсон удвох розважалися на американських гірках у парку розваг у Буена-Парк, штат Каліфорнія. Кім та Піт трималися за руки. Цікаво, що Кардашьян та Девідсон також удвох прийшли на шоу Saturday Night Live, де перетворилися на Жасмін та Аладдіна і навіть поцілувалися. Піт Девідсон та Кім Кардаш'ян мають безліч спільних друзів. Комік – близький друг Тревіса Баркера – нареченого Кортні Кардаш'ян. Вони часто зустрічаються великою компанією.


Нагадаємо, модель та впливова особистість Луана Сандієн сказала, що її надихнули такі люди, як Кім Кардаш'ян та модель Емілі Ратаковські, з трендом бікіні "китовий хвіст", який візуально збільшує сідниці. Її слова наводить Daily Star. Всі ми хочемо добре виглядати в купальних костюмах біля басейну, і одна модель стверджує, що знайшла формулу, щоб найкраще виглядати у бікіні. Вона помітила, якщо надіти трусики бікіні у формі літери "V", що нагадують хвіст кита, коли ссавець пірнає, то п'ята точка збільшується вдвічі. Луана каже, що "дивовижна" тенденція створює враження більшої попки та меншої талії.